Poštovani kupci, stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.

Renimin®

Renimin®

3.500,00 RSD

Za zdravlje urogenitalnog trakta

RENIMIN® sirup 200 ml vodeno-etanolnog rastvora lekovitog bilja, Abalon školjke i bagremovog meda.

 • infekcija urinarnog sistema
 • upala bubrega
 • pojava kamena i peska u bubregu i mokraćnoj bešici
 • pojava cista na bubregu
 • upala bešike

Opis

RENIMIN ®
Za zdravlje urogenitalnog trakta

Renimin® je preparat u obliku sirupa i koristi se za očuvanje zdravlja urogenitalnog trakta. Proizvod je napravljen u tečnom obliku jer je takav lakši za apsorpciju i mnogo efikasniji od suplemenata u kapsulama. Ovaj izuzetan sirup svojim izbalansiranim sastavom omogućava antibakterijski i antizapaljenski efekat na ovom sistemu. Doprinosi eliminaciji patogenih bakterija iz urinarnog trakta. Koristi se kao irigaciona terapija inflamatornih bolesti donjeg urinarnog trakta i doprinosi normalnoj funkciji prostate. Povećava količinu izlučene mokraće i pomaže ispiranje mokraćnih puteva. Ovaj sirup je potpuno prirodan, neškodljiv i bezbedan za upotrebu. Proizvod je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja R.S.: 1996/2017 od 29.05.2017. godine.

Način upotrebe:

Dva puta dnevno po jedna supena kašika, posle obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Ovaj prirodni proizvod treba da se koristi do postizanja željenog efekta. Renimin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci!

SAZNAJTE VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS:  

+381 (0) 63 7495 860

5 recenzija za Renimin®

 1. 5 od 5

  Beba

  Vracam se da narucim, sto znaci da je moja ocena 5 od 5. Sirup je magija, ja sam prezadovoljna i ne znam broj ljudi vise koje sam uputila da ga probaju. Moze se reci da sam verni korisnik a ja sam zahvalna sto sam ga pronasla.

 2. 5 od 5

  Andrej Vilotić

  Renimin sirup topi kamenje u bubrezima. Imam više kamena u oba bubrega, različitih veličina. Mesec dana koristim ovaj sirup i pola kamenja se istopilo, pretvorilo u mulj, koji onda izlazi bezbolno. A bol je bio najgore iskustvo u životu. Kad god bi se pomerio neki kamen završio bih na urgentnom. Ja ću nastaviti da ga pijem dok i poslednji kamen ne nestane iz mojih bubrega. Odličan je, srećan sam što sam ga pronašao i zadovoljan rezultatima.

 3. 5 od 5

  Vladana

  Prezadovoljna sam Gozakijem i Renimin sirupom. Koristim ga vec neko vreme, jer godinama imam problem sa kamenom u bubregu, peskom i bolovima. Stanje mi se drastično poboljšali eliminisala sam kamen. QPijem ga i preventivno kada osetim bolove i bolovi mi odmah nestanu. Koristila sam razna i farmaceutska i biljna sredstva pre Renimin ali on je dao najbrze i najbolje rezultate. Verujem da mnogima moje iskustvo moze biti od koristi

 4. 5 od 5

  Senad

  Odlično. Imao sam bolesne bubrege, njihova funkcija je bila oslabljena. Renimim pijem već godinu dana. Ja sam sad zdrav čovek, bubrezi rade kako treba, vratila mi se energija i opšte zdravlje mi je kao nikada. Zadovoljan i veran klijent Senad

 5. 5 od 5

  Fikret

  Dobar dan. Nasljedno bolujemo od policisticnih bubrega, cijela familija, genetska je stvar. Proizvode kompanije Gozaki, Renimin i Vitlin koristimo od kada je otvorena radnja u BiH. Ovi proizvodi su se pokazali najbolje od svih do sada. Sa njima rezultate odrzavamo u regularnim vrijednostima. Pronasao sam ih po preporuci, sretan sam i zadovoljan kako se stvari odvijaju.


Show reviews in all languages (9)

Dodaj recenziju