Poštovani kupci, stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja.

Renimin®

Renimin®

3.500,00 RSD

Za zdravlje urogenitalnog trakta

RENIMIN® sirup 200 ml vodeno-etanolnog rastvora lekovitog bilja, Abalon školjke i bagremovog meda.

  • infekcija urinarnog sistema
  • upala bubrega
  • pojava kamena i peska u bubregu i mokraćnoj bešici
  • pojava cista na bubregu
  • upala bešike

Opis

RENIMIN ®
Za zdravlje urogenitalnog trakta

Renimin® je preparat u obliku sirupa i koristi se za očuvanje zdravlja urogenitalnog trakta. Proizvod je napravljen u tečnom obliku jer je takav lakši za apsorpciju i mnogo efikasniji od suplemenata u kapsulama. Ovaj izuzetan sirup svojim izbalansiranim sastavom omogućava antibakterijski i antizapaljenski efekat na ovom sistemu. Doprinosi eliminaciji patogenih bakterija iz urinarnog trakta. Koristi se kao irigaciona terapija inflamatornih bolesti donjeg urinarnog trakta i doprinosi normalnoj funkciji prostate. Povećava količinu izlučene mokraće i pomaže ispiranje mokraćnih puteva. Ovaj sirup je potpuno prirodan, neškodljiv i bezbedan za upotrebu. Proizvod je registrovan u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja R.S.: 1996/2017 od 29.05.2017. godine.

Način upotrebe:

Dva puta dnevno po jedna supena kašika, posle obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Ovaj prirodni proizvod treba da se koristi do postizanja željenog efekta. Renimin® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda. Preporučuje se kontinuirano uzimanje proizvoda u toku 6 meseci!

SAZNAJTE VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS:  

+381 (0) 63 7495 860

1 recenzija za Renimin®

  1. 5 od 5

    Beba

    Vracam se da narucim, sto znaci da je moja ocena 5 od 5. Sirup je magija, ja sam prezadovoljna i ne znam broj ljudi vise koje sam uputila da ga probaju. Moze se reci da sam verni korisnik a ja sam zahvalna sto sam ga pronasla.


Dodaj recenziju