PIJANON ®

PIJANON ®

  Kod pojave zavisnosti od alkohola

  Pijanon sirup se preporučuje u sledećim slučajevima:

  • zavisnost od alkohola
  • teži oblici pijanstva
  • pojačana razdražljivost
  • nesanica
  • nervoza
  • teškoća u koncentraciji
Cena: 2500.00 din cena / kom: 2500.00 din
1

Više o preparatu PIJANON ®

O preparatu

Posledice opijanja su dalekosežne, ostavljaju negativne efekte na fizičkom i psihičkom planu. Dolazi do gubitka minerala i vitamina, što slabi opštu otpornost organizma. Zbog toga je potrebno nadoknaditi ove elemente pomoću dijetetskog suplementa PIJANON ®. Aktivni sastojci iz ovog proizvoda dovode do umirenja razdraženih nerava, služe kao hrana za oštećene moždane ćelije i vremenom dovode do odbojnosti prema alkoholu. Ovo je jedinstven, prirodni proizvod na našem tržištu. Godinama je u upotrebi i postiže izuzetne rezultate. PIJANON ® sirup je registrovan u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije i nema kontraindikacija za njegovu primenu. Preporučujemo da pročitate više o ostalim proizvodima na našem sajtu, jer više njih predlažemo za otklanjanje zdravstvenih problema nastalih dugogodišnjom upotrebom alkohola.

Sastav

Njegova izbalansirana kombinacija pruža organizmu sve što mu je potrebno i omogućava mu da vrati narušeno zdravlje. PIJANON ® sirup je 100% prirodan, napravljen od kombinacije lekovitog bilja. 

Način upotrebe

Uzimati tri puta dnevno po jednu supenu kašiku. Dijetetski suplement treba konzumirati do postizanja željenog efekta. Pijanon sirup je bezbedan za upotrebu, ne postoji mogućnost predoziranja, praktičan je za primenu. Može se staviti u hranu ili piće i na taj način konzumirati.

Video:

Izdvojili smo za Vas: